4ο Συνέδριο Bookcrossing στη Λάρισα

Πριν από από έξι σχεδόν χρόνια, όταν γράφτηκα πρώτη φορά στην ιστοσελίδα του bookcrossing δεν περίμενα ότι θα άλλαζε τη ζωή μου με αυτό τον τρόπο. Έχω ξαναγράψει για τη σχέση μου με τα βιβλία, για το πως απόφασισα να «απελευθερώσω» το πρώτο μου βιβλίο, να μην τα επαναλαμβάνω και γίνομαι κουραστική. Η τόση ενασχόληση με ένα ζήτημα μπορεί να γίνεται και έμμονη ιδέα ώρες ώρες και σίγουρα γραφική για όσους είναι απ΄έξω. Χθες βράδυ μάλιστα κάναμε και την πρώτη εμφάνιση μας στα mass media, με αφορμή το bookcrossing, μια ώρα στο Θεσσαλία TV που πέρασε άνετα μιλώντας για βιβλία, αναγνώστες και βιβλιοθήκες. Άντε παιδιά και στο Λάρι Κινγκ!

Το σίγουρο είναι πάντως ότι σήμερα ξεκινάει το 4ο Συνέδριο Bookcrossing που γίνεται φέτος στη Λάρισα, κι εγώ είχα τη χαρά να είμαι μέλος της οργανωτικής επιτροπής, μαζί με το Δημήτρη, την Εύη και την Αναστασία.

Η ώρα είναι 2 παρά, μόλις ψήθηκε ένα ταψί μπράουνις για να κεράσουμε τα παιδιά που έρχονται σε λίγες ώρες. Σε λίγο πρέπει να φύγω για τις τελευταίες λεπτομέρειες, είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη που τα καταφέραμε μέχρι εδώ.

bookcrossing

10 Comments

 1. Έχω σκάσει από τη ζήλεια μου!!! εύχομαι καλή επιτυχία και πάνω απ’ όλα να περάσετε καλά.

  Like

 2. Με πιάνεις εντελώς αδιάβαστη. Πρώτη φορά ακούω για τέτοιο Συνέδριο! Να πάνε όλα καλά και να μας πεις δυο κουβέντες για το τι είπατε!

  Like

 3. Καλημέρα… Είχες … εξαφανιστεί? δεν μπορούσα να δω αναρτήσεις στο blog σου, και τώρα ξαφνικά βλέπω ακόμα και …. συνέδρια. Τόσο καιρό δεν ήξερα για το Bookcrossing…. κι ας ζω στη Λάρισα……Καλή επιτυχία πάντως εύχομαι και …. καλύτερα ακόμα.

  Like

 4. Επιτέλους ένα ενδιαφέρον συνέδριο από κάθε άποψη.
  Για Λάρι Κίνγκ δεν ξέρω, από το μπλόγκ μου όμως θα διαφημίσω όπως μπορώ.

  Like

 5. Πώς τα πήγατε Άννα; όλα καλά; Ωραίο έδειχνε το πρόγραμμα και πολλοί υποστηρικτές μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε έρθει…
  Σε επόμενο ίσως!

  Like

 6. Άννα και η προετοιμασία και η “εκτέλεση” των σχεδίων μας ήταν πραγματικά απολαυστική μαζί σου και με όλη την επιτροπή!
  Όσο για τους Λαρισαίους που δεν γνωρίζουν περισσότερα, πέραστε είτε απο Sterbucks είτε απο Πράσινο είτε απο 9Ριχτερ και ζητήστε ένα φυλλάδιο, τα λέει όλα!

  Like

 7. *Τώρα* επέστρεψα στον Reader μου και το είδα αυτό… Ευχαριστούμε για την πολύ καλή διοργάνωση, Άννα.

  Like

 8. Να μαι και εγώ! Μπράβο παιδιά και πάλι για μια υπέροχη διοργάνωση και περάσαμε τέλεια! Ευχαριστούμε για όλα!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s